By Diederick Raven, Lotje Brouwer en Brenda Carina Oude Breuil Yvon van der Pijl

ISBN-10: 9052603391

ISBN-13: 9789052603391

Mondialisering, mobiliteit en migratie zijn onlosmakelijk verbonden met de vraagstukken rondom multiculturaliteit. De bundel Antropologische vergezichten bespreekt hoe dergelijke processen van invloed zijn op de verhalen en het dagelijks leven van mensen wereldwijd. De auteurs baseren zich hierbij op antropologisch veldwerk op vele locaties, om de hoek of ver weg. Zij zetten uiteen hoe mensen de omstandigheden en gevolgen van mondialisering, migratie en multiculturaliteit beleven. De bijdragen tonen in het bijzonder hoe nationale SOC000000le compromissen vorm krijgen en hoe actoren met verschillende achtergronden zich thuis wensen te voelen in de wereld van vandaag en morgen.

De boeken uit de Antropologie Academie hebben een inleidend karakter, zijn toegankelijk geschreven en geschikt voor studenten op BA- en MA-niveau, maar ook voor anderen, zoals reizigers en docenten, die zich afvragen hoe mensen met een verschillende SOC000000le achtergrond in de wereld staan. De reeks Antropologie Academie wordt uitgegeven in samenwerking met de Antropologen Beroepsvereniging (ABv) www.antropologen.nl

Show description

Read Online or Download Antropologische vergezichten (Antrapologie Academie) (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Paleis van de lach (Woensdagtrilogie) (Dutch Edition) by John Berkeley,T. Bos PDF

Tycho Woensdag is wees en woont in een ton. Hij is nog nooitnaar het circus geweest, maar als het circus Osuro in de stadReusel aankomt, weet hij wel dat dit geen normáál circus is. Het circus arriveert in het geheim en in het holst van de nacht. Vanuit zijn ton op een heuvel ziet Tycho hoe de tenten wordenopgezet en het circusterrein langzaam maar zeker gevuldraakt.

Download PDF by Marja Brouwers: Havinck (Dutch Edition)

Havinck, een Amsterdamse advocaat, vader van een schoolgaande dochter, keert terug van de crematie van zijn vrouw die, na jaren van zelfontplooiing, zelfmoord heeft gepleegd. .. Zo commence de debuutroman van Marja Brouwers. 'Het is zo geconcentreerd geschreven, dat ik pas durfde lachen toen ik het uit had.

Download PDF by Oprah Winfrey,Bonella van Beusekom: Wat ik zeker weet (Dutch Edition)

De vraag ‘Wat weet je zeker? ’ van filmrecensent Gene Siskel inspireerde Oprah Winfrey tot haar column 'Wat ik zeker weet' in O, The Oprah journal. De vraag bood haar een manier om de balans van haar leven op te maken. Sindsdien schreef Oprah de afgelopen veertien jaar elke maand een column. Deze juweeltjes zijn nu samengebracht in Wat ik zeker weet, een prachtig boek vol inzichten en inspirerende wijsheden.

Speels coachen (Dutch Edition) - download pdf or read online

Actief coachen met voice discussion en psychodrama - Van de auteur van Drama in bedrijf- Lex Mulder heeft zijn eigen interventiestijl ontwikkeld Vaak beperkt coachen zich tot praten, praten, praten. Maar het kan ook anders. In zijn boek Speels coachen beschrijft Lex Mulder op een inspirerende en toegankelijke manier wat deze actieve methodiek inhoudt: in plaats van over situaties te praten, speel je ze uit.

Additional resources for Antropologische vergezichten (Antrapologie Academie) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Antropologische vergezichten (Antrapologie Academie) (Dutch Edition) by Diederick Raven, Lotje Brouwer en Brenda Carina Oude Breuil Yvon van der Pijl


by Ronald
4.5

Rated 4.27 of 5 – based on 35 votes