By Frank Wouters

Een duistere erfeniskwestie en een brede grijns Elsbeth is het als notaris gewend om testamenten voor te lezen, maar waarom is ze zo geraakt door wat Lucas in zijn laatste wilsbeschikking heeft neergeschreven? Natuurlijk kende ze hem, vaag, van in het dorp. Ze wist dat hij een romanticus was once, een melancholische ziel met een expertise om zich met gemak uit elke miserabele situatie te werken en elk aankomend succes te elfder ure de nek om te wringen. En nu used to be hij dood, omgekomen in een bizar ongeval. Zijn nabestaanden zitten als gieren te loeren op de erfenis. Zijn testomony staat vol van poëtische verrassingen en mysterieuze verwijzingen. De erfgenamen zijn onthutst en verward. Dan duiken er meerdere testamenten op. Wat heeft Lucas bezield om ze elk een vage datum te geven? En waarom schreef hij er zoveel? Aan Elsbeth om doorheen alle intriges de ware wil van Lucas te achterhalen.

Show description

Read or Download De testamenten (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Paleis van de lach (Woensdagtrilogie) (Dutch Edition) by John Berkeley,T. Bos

Tycho Woensdag is wees en woont in een ton. Hij is nog nooitnaar het circus geweest, maar als het circus Osuro in de stadReusel aankomt, weet hij wel dat dit geen normáál circus is. Het circus arriveert in het geheim en in het holst van de nacht. Vanuit zijn ton op een heuvel ziet Tycho hoe de tenten wordenopgezet en het circusterrein langzaam maar zeker gevuldraakt.

Read e-book online Havinck (Dutch Edition) PDF

Havinck, een Amsterdamse advocaat, vader van een schoolgaande dochter, keert terug van de crematie van zijn vrouw die, na jaren van zelfontplooiing, zelfmoord heeft gepleegd. .. Zo begin de debuutroman van Marja Brouwers. 'Het is zo geconcentreerd geschreven, dat ik pas durfde lachen toen ik het uit had.

Download e-book for iPad: Wat ik zeker weet (Dutch Edition) by Oprah Winfrey,Bonella van Beusekom

De vraag ‘Wat weet je zeker? ’ van filmrecensent Gene Siskel inspireerde Oprah Winfrey tot haar column 'Wat ik zeker weet' in O, The Oprah journal. De vraag bood haar een manier om de balans van haar leven op te maken. Sindsdien schreef Oprah de afgelopen veertien jaar elke maand een column. Deze juweeltjes zijn nu samengebracht in Wat ik zeker weet, een prachtig boek vol inzichten en inspirerende wijsheden.

Lex Mulder's Speels coachen (Dutch Edition) PDF

Actief coachen met voice discussion en psychodrama - Van de auteur van Drama in bedrijf- Lex Mulder heeft zijn eigen interventiestijl ontwikkeld Vaak beperkt coachen zich tot praten, praten, praten. Maar het kan ook anders. In zijn boek Speels coachen beschrijft Lex Mulder op een inspirerende en toegankelijke manier wat deze actieve methodiek inhoudt: in plaats van over situaties te praten, speel je ze uit.

Additional resources for De testamenten (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

De testamenten (Dutch Edition) by Frank Wouters


by Edward
4.0

Rated 4.52 of 5 – based on 35 votes