By Christoffer Carlsson,Rory Kraakman

ISBN-10: 9044533061

ISBN-13: 9789044533064

In het appartementencomplex van Leo Junker, politieagent op non-actief, is een jonge vrouw vermoord. Leo is er zeker van dat er iets niet klopt aan deze zaak en gaat zelf op onderzoek uit. Ondertussen krijgt hij mysterieuze sms’jes van iemand die hem in de gaten lijkt te houden. Leo komt erachter dat het verleden niet vergeten is … Is iemand uit op wraak?

Show description

Read Online or Download De toren van de dode zielen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Paleis van de lach (Woensdagtrilogie) (Dutch Edition) by John Berkeley,T. Bos

Tycho Woensdag is wees en woont in een ton. Hij is nog nooitnaar het circus geweest, maar als het circus Osuro in de stadReusel aankomt, weet hij wel dat dit geen normáál circus is. Het circus arriveert in het geheim en in het holst van de nacht. Vanuit zijn ton op een heuvel ziet Tycho hoe de tenten wordenopgezet en het circusterrein langzaam maar zeker gevuldraakt.

Download e-book for kindle: Havinck (Dutch Edition) by Marja Brouwers

Havinck, een Amsterdamse advocaat, vader van een schoolgaande dochter, keert terug van de crematie van zijn vrouw die, na jaren van zelfontplooiing, zelfmoord heeft gepleegd. .. Zo begin de debuutroman van Marja Brouwers. 'Het is zo geconcentreerd geschreven, dat ik pas durfde lachen toen ik het uit had.

Download e-book for kindle: Wat ik zeker weet (Dutch Edition) by Oprah Winfrey,Bonella van Beusekom

De vraag ‘Wat weet je zeker? ’ van filmrecensent Gene Siskel inspireerde Oprah Winfrey tot haar column 'Wat ik zeker weet' in O, The Oprah journal. De vraag bood haar een manier om de balans van haar leven op te maken. Sindsdien schreef Oprah de afgelopen veertien jaar elke maand een column. Deze juweeltjes zijn nu samengebracht in Wat ik zeker weet, een prachtig boek vol inzichten en inspirerende wijsheden.

Get Speels coachen (Dutch Edition) PDF

Actief coachen met voice discussion en psychodrama - Van de auteur van Drama in bedrijf- Lex Mulder heeft zijn eigen interventiestijl ontwikkeld Vaak beperkt coachen zich tot praten, praten, praten. Maar het kan ook anders. In zijn boek Speels coachen beschrijft Lex Mulder op een inspirerende en toegankelijke manier wat deze actieve methodiek inhoudt: in plaats van over situaties te praten, speel je ze uit.

Extra info for De toren van de dode zielen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

De toren van de dode zielen (Dutch Edition) by Christoffer Carlsson,Rory Kraakman


by Edward
4.4

Rated 4.32 of 5 – based on 34 votes