By Helena Scheper

ISBN-10: 9491472860

ISBN-13: 9789491472862

Dit boek geeft antwoord op alle grote levensvragen. Het brengt de gefragmenteerde kennis over ons universum samen tot één antwoord. Hoe mooi en groots dit antwoord ook is, niet ieder point ervan zal je bevallen. Je kunt dit boek wegleggen, vergeten en je kop in het zand steken. Maar diep vanbinnen wéét je dat het waar is. Je doorziet wat jouw unieke rol is in het grote geheel. Jouw zielsopdracht. Het is aan jou die te vervullen, samen met allemensen die dit boek lezen en deelgenoot worden van deze kennis.

Helena Scheper had de opdracht dit boek te schrijven en met jou te delen. Ze fungeerde als tolk voor twee gidsen. Hun doel: mensen voor te bereiden op het reddingsplan van de Aarde. wish het staat er met de Aarde oneindig veel slechter voor dan we denken. Zij is zo ziek en vervuild dat er maar één remedie rest.
Het kosmisch reddingsplan is nu al op allerlei manieren merkbaar. Maar de echte influence – waarbij continenten verdwijnen, oceanen openscheuren en een hele nieuwe wereld ontstaat – is ophanden. Een reeks van onvoorstelbaar natuurgeweld staat ons het komende decennium te wachten.

Na de surprise en het verdriet zal ook jij de diepere betekenis doorgronden en de liefdevolle gedachte erachter ervaren. Pas dan begrijp je dat dit moet gebeuren en dat het een onomkeerbaar proces is. Jouw voorbereiding is daarom cruciaal.

Helena Scheper is transformatiecoach en medium. Haar gave combineert ze met haar bedrijfskundige achtergrond en ervaring als supervisor en leidinggevende. In haar praktijk helpt ze mensen bij het hervinden van hun inspiratiebron en het ontwarren van hun levens- of organisatievraagstukken. Sinds enkele jaren krijgt ze boodschappen door over de toekomst van de Aarde én de opdracht hier boeken over te schrijven. Eerder verscheen van haar hand het boek ‘Waarom is niet iedereen zo liefdevol als jij?’

Show description

Read Online or Download De waarheid aan het licht (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Paleis van de lach (Woensdagtrilogie) (Dutch Edition) by John Berkeley,T. Bos

Tycho Woensdag is wees en woont in een ton. Hij is nog nooitnaar het circus geweest, maar als het circus Osuro in de stadReusel aankomt, weet hij wel dat dit geen normáál circus is. Het circus arriveert in het geheim en in het holst van de nacht. Vanuit zijn ton op een heuvel ziet Tycho hoe de tenten wordenopgezet en het circusterrein langzaam maar zeker gevuldraakt.

Havinck (Dutch Edition) by Marja Brouwers PDF

Havinck, een Amsterdamse advocaat, vader van een schoolgaande dochter, keert terug van de crematie van zijn vrouw die, na jaren van zelfontplooiing, zelfmoord heeft gepleegd. .. Zo begin de debuutroman van Marja Brouwers. 'Het is zo geconcentreerd geschreven, dat ik pas durfde lachen toen ik het uit had.

New PDF release: Wat ik zeker weet (Dutch Edition)

De vraag ‘Wat weet je zeker? ’ van filmrecensent Gene Siskel inspireerde Oprah Winfrey tot haar column 'Wat ik zeker weet' in O, The Oprah journal. De vraag bood haar een manier om de balans van haar leven op te maken. Sindsdien schreef Oprah de afgelopen veertien jaar elke maand een column. Deze juweeltjes zijn nu samengebracht in Wat ik zeker weet, een prachtig boek vol inzichten en inspirerende wijsheden.

Download e-book for kindle: Speels coachen (Dutch Edition) by Lex Mulder

Actief coachen met voice discussion en psychodrama - Van de auteur van Drama in bedrijf- Lex Mulder heeft zijn eigen interventiestijl ontwikkeld Vaak beperkt coachen zich tot praten, praten, praten. Maar het kan ook anders. In zijn boek Speels coachen beschrijft Lex Mulder op een inspirerende en toegankelijke manier wat deze actieve methodiek inhoudt: in plaats van over situaties te praten, speel je ze uit.

Extra info for De waarheid aan het licht (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

De waarheid aan het licht (Dutch Edition) by Helena Scheper


by Christopher
4.5

Rated 5.00 of 5 – based on 31 votes